• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Disclaimer

Algemeen
Deze webshop bevat informatie over de aangeboden producten van Trucktion en de geleverde diensten van Trucktion. Trucktion behoudt zich het recht voor, zonder voorafgaande berichtgeving, veranderingen aan te brengen op deze webshop.

Beperking aansprakelijkheid
Trucktion besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van weergegeven informatie. Toch kunnen er, ondanks uiterste zorgvuldigheid onjuistheden of onvolledigheden insluipen. Trucktion is niet aansprakelijk voor evidente fouten of onjuistheden.
U kunt aan de inhoud van deze webshop geen rechten ontlenen. Uiteraard zal Trucktion een fout of onjuistheid in deze webshop zo snel mogelijk herstellen.
Er kan geen aansprakelijkheid voor de inhoud van dit document worden geaccepteerd.
Trucktion.com garandeert niet dat aan haar toegezonden e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken daarvan.

Auteursrecht
Deze webshop, het ontwerp, de tekst, logo's en afbeeldingen, alsmede de vorm hiervan vallen onder het auteursrecht van Trucktion. Zonder schriftelijke toestemming van Trucktion is het niet toegestaan materiaal van deze webshop te kopiëren en gebruiken voor andere doeleinden. Dit is schending van eigendomsrecht.

Trucktion aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor websites van derden (links) en door derden gehanteerd privacybeleid.