Klantenservice

Heeft u een vraag over onze producten of diensten?
Dan kunt u op werkdagen tussen 8.30-17.00 telefonisch contact opnemen met één van onze medewerkers.

Telefoonnummer: 0481 367 155
Email: [email protected]

1 Veel gestelde vragen (FAQ)
1.1 Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

Op Trucktion.com betaalt u snel en eenvoudig. Wij bieden u de volgende mogelijkheden:

  • iDeal
  • PayPal
  • Betaling via bankoverschrijving
  • Bancontact / Mister Cash
  • Sofort Banking
1.2 Waarom wijkt de foto af van de artikelomschrijving?

Over het algemeen zijn de afbeeldingen gekoppeld aan een productgroep. Het kan dus zijn dat de afbeelding naast het artikel een andere verpakkingseenheid of ander onderdeel laat zien. De komende tijd zal Trucktion.com steeds verder verrijkt worden. Wat ook betekent dat we ook op artikelniveau zoveel mogelijk relevante afbeeldingen toe gaan voegen. Onze excuses voor het ongemak!

1.3 Kom ik in aanmerking voor korting?

Trucktion.com is gebaseerd op drie speerpunten: scherpe prijzen, snelle levering en bestelgemak. De prijzen die u terugvindt op Trucktion.com zijn hier op gebaseerd en derhalve netto. Uitzonderingen bevestigen echter de regel; in overleg met onze verkoopafdeling kunnen in specifieke gevallen prijsafspraken worden gemaakt.

1.4 Mijn bedrijf is gevestigd in het buitenland. Moet ik dan ook BTW betalen?

Op dit moment kunt u op Trucktion.com een account aanmaken met een vestigingsadres in Nederland, België of Duitsland. Wanneer uw bedrijf gevestigd is in België, Duitsland of Frankrijk, dan ontvangt u een factuur zonder BTW. Let op: om hiervoor in aanmerking te komen dient u wel uw BTW nummer in te vullen!

1.5 Brengt Trucktion.com verzendkosten in rekening?

Voor bestellingen vanaf € 100 excl. BTW brengen wij geen verzendkosten in rekening voor levering in Nederland, Duitsland en België. Tot een orderbedrag van € 100 excl. BTW bedragen de verzendkosten € 7,50 excl. BTW in Nederland en € 9,50 excl. BTW in Duitsland en België.